Okan Buruk, Antalya kampında son dönemde sakatlık yaşayan futbolcuların durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Davinson ve Serge'de son durum

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Davinson Sanchez ve Serge Aurier'in cumartesi günü takımla çalışacaklarını belirterek, "Hatayspor maçına kadar dört günümüz daha var. Davinson ve Serge, cumartesi günü takımla çalışmalara başlarlar. Maç için kararımızı o zaman vereceğiz" dedi.

Abdülkerim Bardakçı'nin sakatlığı

Sakatlıktan çıkan Abdülkerim Bardakcı'nın A Milli Takım'a gittiğini aktaran tecrübeli teknik direktör, "Tam hazır olmadığı için Abdülkerim'i Kasımpaşa maçında da riske etmemiştik. Tekrar sakatlanıp 3-4 haftasının daha gitmesini istemedik. A Milli Takım'a da çağrılmamıştı ama sonradan davet edilme durumu oldu. Sakat olduğunu, göndermek istemediğimizi söyledik. Montella'ya çok saygı duyuyorum. Kendisi, dikkatli olacaklarını, ihtiyaç halinde görev vereceklerini söyledi." diye konuştu.

Süper Lig'de en çok forma giyen ülke Brezilya oldu Süper Lig'de en çok forma giyen ülke Brezilya oldu

Mauro Icardi'nin sakatlığı sürüyor

Okan Buruk, Kaan Ayhan ve Mauro Icardi'nin durumlarıyla ilgili, "Kaan Ayhan, yaza kadar bu şekilde devam edecek. Yazın da Avrupa Şampiyonası var. Kendisi ufak tefek ağrılarıyla oynamayı öğrendi. Biraz da ağrıları azaldı. Elimizdeki oyunculara göre onu da idareli ve dikkatli kullanmaya çalışacağız. Icardi’nin sakatlığı devam ediyor. Bir hafta dinlendi. Şimdi antrenmanlara başladı. Daha iyi olacağını düşünüyorum. Arka adalesinde bir sorun var. Kendini idare ederek oynayabiliyor." değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: AA