Kayseri Bölgesi klasman hakemleri açıklandı Kayseri Bölgesi klasman hakemleri açıklandı

Fransa Ligue 1 lideri Paris Saint-Germain, milli ara dönüşünde Marsilya deplasmanına konuk oldu. Maçta Beraldo'nun 40. dakikada kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan PSG yine de sahadan 2-0 galip ayrılmasını bildi.

Ntvspor'un haberine göre; Maça ilk 11'de başlayan ancak 63. dakikada oyundan çıkarılan Kylian Mbappe'nin şaşkınlığını gizlemediği görüldü. Fransız oyuncunun oyundan çıkarken söylediği kelimeler kameraya yansıdı ve yıldız oyuncunun küfür ettiği iddia edildi.

Maçın ardından PSG Teknik Direktörü Luis Enrique'ye Mbappe'nin sözleri sorulduğunda Katalan çalıştırıcı, "Bir şey duymadım" şeklinde yanıt verdi.

Mbappe'nin tavırları gündem oldu!

PSG ile sözleşme uzatmaması nedeniyle sezon öncesinde kadro dışı kalan Kylian Mbappe, Teknik Direktör Luis Enrique ile barışmamıştı. Bu durum, Fransız oyuncunun 10 Şubat'ta oynanan Lille maçından beri 90 dakikayı tamamlayamamasına sebep oldu.

Enrique, bu durumla ilgili olarak, "Mbappe'siz oynamaya alışmamız lazım" şeklinde açıklama yapmıştı.

Dün oynanan Marsilya maçında oyundan çıkarılan Mbappe'nin, Luis Enrique ile tokalaşmaması ise ülkesinde geniş yankı buldu. Oyuncunun bu tavrı, Fransa'da büyük bir gündem oluşturdu.

Kaynak: HABER MERKEZİ