İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Antalya'da bir otelde düzenlenen iftar programında partililerle bir araya geldi. Akşener, 20 Ocak 2020’de, ‘Bu tahterevalli siyasetini nasıl bitirebiliriz’ sorusunun cevabını esnaf gezmek olarak cevaplandırdıktan sonra ilk yaptığı gezisinin Antalya'ya olduğunu hatırlattı. Antalya'nın o zaman tüm ilçelerini ve dükkan dükkan gezdiğini hatırlatan Akşener, "Sonra bizim ekonomik kurmaylarıyla akşam da oturduk uzun elinde onların konuştuğu bizim dinleyip not aldığımız soruları onların sorup bizim cevaplandırdığımız, bizim nutuk atmadığımız bir çalışma yaptık. Bu Türkiye’de ilkti. Antalya'dan başladık ve Hakkari'den Edirne'ye kadar ben ve arkadaşlarım dolaştık. Yani tetiği siz çektiniz, ittirmeyi siz yaptınız. O kadar istifade ettik ki Türkiye'yi öğrenmek amaçlı yola çıktık. Normal şartlarda sadece partilerimizle beraber olsaydık, farklı bir konuşma yapardım” diye konuştu.
“2010 referandumuna gitmesin diye o yasa ben en tepedekinden en sonuna kadar herkesle bizzat konuştum” diyen Akşener, "2017 parti yok o zaman hayatımızda çılgın gibi hayırcı olduk. Bir salonda gene hayır için gene çalıştık. Gene başarılı olamadık. Yani orada ‘hayır’ çıkartmaya başarılı olamadık" dedi.

Akşener, “Meral Akşener'sem Elbette bu sahtekarlıkların gereğini yapmak benim için bir namus borcudur” diyen Akşener, "Onun için de bu seçimlerde bize destek istiyorum. Hem ilçe belediye başkan adaylarımıza destek istiyorum Antalya'da hem de Nesrin Hanım'a destek istiyorum. Bunun anlamı şu. İki kulağı birden çekin. Allah rızası için çekin ve tutun ellerimi, verin gücü, verin bana gücü bakın muhalefet nasıl yapılıyormuş, hep beraber görün” diye konuştu.

Kaynak: İHA