Mersin'de, Nurgül Kaya (40) ile oğlu Emrullah Kaya (11) evlerinde çıkan yangında, eşi Neşet Kaya (42) ise evden 5 kilometre uzaklıkta otomobilde yanarak hayatını kaybetti.

Neşet Kaya'nın, eşi ve tek çocuğu olan oğlunu yaktıktan sonra kendini de yakmış olabileceği değerlendirilirken, olay yerinde hayatını kaybedenlerin cesetleri otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi.

Mersin Tabut Ceset

Kapıkule'de gümrük kaçağı 23 külçe altın ele geçirildi Kapıkule'de gümrük kaçağı 23 külçe altın ele geçirildi

Olay, saat 05.30 sıralarında, Erdemli ilçesine bağlı 25 kilometre uzaklıktaki İlemin Mahallesi’nde meydana geldi. Çiftçi Neşet Kaya'ya ait evden çıkan alevleri fark eden komşuları, durumu jandarma ve itfaiye ekiplerine bildirdi. 

Mersin Araba

Hızla müdahale eden ekipler, yangını kısa sürede kontrol altına aldı ve alevleri söndürdü. Ancak, yangının ardından yatak odasında Nurgül Kaya ile oğlu Emrullah Kaya'nın yanmış cesetlerine ulaşıldı.

Mersin Tabut

Yaklaşık yarım saat sonra, İlemin-Erdemli kara yolunda bir otomobilin yandığı ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

Otomobildeki yangın da kısa sürede söndürüldü. Ancak aracın direksiyon başındaki sürücüsü olan Neşet Kaya'nın yanarak hayatını kaybettiği tespit edildi.

Evdeki yangının ardından otomobilde meydana gelen yangında hayatını kaybeden Kaya'nın eşi ve oğlunun cenazeleri otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Neşet Kaya'nın eşi ve oğlunu yaktıktan sonra kendini yakmış olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA