Mersin'de Yeni Mahalle Çakmak Caddesi'nde 21 Mart 2024 tarihinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği BMW marka otomobil, önünde seyir halindeki taksiye çarptı. Çarpmanın etkisiyle taksi de cadde kenarında park halindeki dolmuşa çarparak durabildi.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Kazada takside bulunan 2 kişi yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.

A W167456 02

Hasarlı Araçlar Çekiciyle Çıkarıldı

Kazada taksi ve dolmuşta maddi hasar meydana geldi. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlatırken, taksi sürücüsü Semih Sevilgen şunları söyledi:

"Evde salonda otururken bir ses duyduk. O sesi duymamızla balkona çıktığımızda aracımızın hasar gördüğünü gördük. Aşağıya indiğimizde ise siyah bir BMW marka aracın vurup kaçtığını söylediler. Sarı bir taksiye vurduktan sonra sarı taksi de bize vuruyor. Bundan sonra da siyah bir kornete vuruyor. Mağduruz, mağduriyetimizi kim karşılayacak? Çok çok mağduruz. Mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz."

Kaynak: İHA