Elazığ ve Adıyaman’da 6 ilçe, 14 belde adayı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için adaylarını açıklamaya devam ediyor. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, 15. etap olarak 6 ilçe ve 49 belde belediye başkan adayını duyurdu. Durmaz’ın açıkladığı adaylar arasında Elazığ’dan 6 ilçe, Adıyaman’dan 14 belde belediye başkan adayı yer aldı. Elazığ’da Alacakaya, Arıcak, Baskil, Karakoçan, Kovancılar ve Maden ilçelerinin adayları belli oldu. Adıyaman’da ise Çakırhöyük, Kısmetepe, Köseceli, Suvarlı, Şambayat, Pınarbaşı, Balkar, Belören, Harmanlı, Akıncılar, Bölükyayla, Kömür, Yaylakonak ve İnlice beldelerinin adayları açıklandı.

Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Bartın ve Bayburt’ta 1’er ilçe, 35 belde adayı

Durmaz’ın duyurduğu adaylar arasında Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Bartın ve Bayburt’tan 1’er ilçe, 35 belde belediye başkan adayı da bulunuyor. Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Küçükhüyük, Ağrı’nın Tahir, Yayladüzü, Yücekapı ve Dedeli, Amasya’nın Merkez ilçesine bağlı Ziyaret, Bartın’ın Hasankadı, Kozcağız, Abdipaşa ve Kumluca, Bayburt’un Demirözü ilçesine bağlı Gökçedere ve Arpalı beldelerinin adayları da belli oldu.

Bilecik, Bingöl, Hakkari, Kars ve Kırklareli’nde 49 belde adayı

MHP’nin 15. etap adayları arasında Bilecik, Bingöl, Hakkari, Kars ve Kırklareli’nden 49 belde belediye başkan adayı da yer aldı. Bilecik’ten Dodurga, Beyırköy ve Vezirhan, Bingöl’den Ilıcalar, Sancak ve Arakonak, Hakkari’den Büyükçiftlik, Durankaya ve Esendere, Kars’tan Dağpınar, Kırklareli’nden Alpullu, Büyükmandıra, Karahalil, İğneada, Ahmetbey, Büyükkarıştıran, Evrensekiz, İnece, Kavaklı, Üsküp, Kaynarca, Çakıllı ve Kıyıköy beldelerinin adayları açıklandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ