Semih Yalçın, "Cumhur Bizim, Türkiye Hepimizin" temasının, 28 Ocak'ta Mersin ve 4 Şubat'ta Manisa'da düzenlenecek açık hava toplantılarında öne çıkacağını belirtti.

Trthaber'in haberine göre: Sloganın, Türkiye'nin birlik ve bütünlüğünü vurgulayan Misak-ı Milli ilkelerine olan bağlılığı ifade ettiği görülüyor. Açıklamada, MHP'nin seçim kampanyasının, Türkiye'nin iç ve dış tehditlere karşı birlik ve direncini vurgulayarak devam edeceği kaydedildi.

Semih Yalçın, yapmış olduğu açıklamada, Türkiye'nin tarih boyunca yaşadığı zorluklara, iç ve dış tehditlere karşı dimdik durduğunu ve milli değerlere sıkı sıkıya sarıldığını ifade etti. Bu çerçevede, MHP'nin seçim kampanyasının, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerini oluşturan Misak-ı Milli'nin ilkelerine bağlılıkla şekilleneceğini belirtti.

MHP'nin seçim kampanyasının ilk açık hava toplantısı, 28 Ocak'ta Mersin'de düzenlenecek. Ardından, 4 Şubat'ta Manisa'da yapılacak ikinci toplantıyla devam edecek. Türkiye genelinde düzenlenecek bu etkinliklerde, "Cumhur Bizim, Türkiye Hepimizin" slogarıyla birlik ve dayanışmanın ön plana çıkarılması hedefleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ