Vincenzo Montella, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda güzel bir oyun sergileyerek iyi sonuçlar elde etmek istediklerini ifade etti. Montella, "Avrupa Şampiyonası'nda tüm Türkiye'nin gurur duymasını sağlamak istiyoruz." dedi. İtalyan teknik adam diğer yandan Kenan Yıldız ve Hakan Çalhanoğlu için de övgü dolu sözler kullandı

Türkiye'yi gururlandırmak istiyorum

Montella, Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek EURO 2024 için değerlendirmelerde bulunarak, turnuvada iyi bir performans sergilemeyi hedeflediklerini ifade etti.

Milli takımın hedefleri hakkında konuşan Montella, "Tarihimizde ilk kez grubu lider tamamladık ve kalitemizi kanıtladık. Şimdi turnuvada büyük beklentilerimiz var. Amacımız güzel futbol oynamak ve güvenle iyi sonuçlar elde etmek. Avrupa Şampiyonası'nda tüm Türkiye'yi gururlandırmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

A Milli Takım, EURO 2024'ün grup aşamasında Gürcistan, Portekiz ve Çekya ile mücadele edecek.

Kenan-11

Büyük bir potansiyele sahip

Montella, Juventus forması giyen Kenan Yıldız'ın büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirterek genç futbolcuya övgülerde bulundu.

Montella, Kenan Yıldız için, "Kenan en yüksek seviyeye ulaşabilir. Henüz gelişim sürecinde ancak büyük bir potansiyele sahip. Juventus onun için ideal bir ortam sağlıyor. Önemli yeteneklere sahip." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci hamlesi Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci hamlesi

Hakan-24

Hakan en iyiler arasında

Montella, kariyerine Inter'de devam eden Hakan Çalhanoğlu'nun pozisyonunda en üst düzey oyunculardan biri olduğunu dile getirdi.

Hakan Çalhanoğlu için şu sözleri sarf etti: "Olgunluk ve maç okuma yeteneği açısından üst düzeyde bir oyuncu. Kariyerinde önemli bir aşamada ve pozisyonunda en iyiler arasında yer alıyor. Inter'deki performansı, yıllardır süren çalışmalarının meyvesini veriyor."

Editör: Mehmet Köşker