Galatasaray'ın 15 milyon euro satın alma bedeliyle kiraladığı Tanguy Ndombele, İngiltere'de gündem olmaya devam ediyor. Tanguy Ndombele'nin Tottenham kulüp tarihinin en kötü transferlerinden biri olduğu kaydedildi.

Tottenham'ın 62 milyon euroya transfer ettiği Tanguy Ndombele, şu anda İngiliz ekibinin tarihindeki en yüksek bedelli transfer olarak kayıtlara geçti.

Lyon'dan transfer edildikten sonra Napoli'ye ardından Galatasaray'a kiralanarak yoluna devam eden Tanguy Ndombele, İngiltere'de hala gündemdeki önemli isimlerden biri olarak yer alıyor.

Galatasaray'a 15 milyon euro satın alma opsiyonuyla kiralanarak transfer edilen Ndombele, Sky Sports muhabiri Michael Bridge tarafından Tottenham tarihinin en kötü transferlerinden biri olarak değerlendirildi.

Bridge, "Bu oldukça acımasız olabilir ama gerçek bu. Ndombele, büyük bir hayal kırıklığına yol açtı" dedi.

Haberde, Ndombele'nin fazla kilolarının 6 kiloyu bulduğu ve bu durumun Okan Buruk ile arasının açılmasına neden olduğu belirtildi.

Ayrıca, Galatasaray'ın Ndombele'nin satın alma opsiyonunu kullanmaması halinde oyuncunun Tottenham'da oynama olasılığının olmadığı ifade edildi.

Bu senaryoda, Tottenham'ın sezon sonunda deneyimli futbolcuyu bonservisiyle göndermeye çalışacağı belirtildi.

Galatasaray formasıyla 25 maça çıkan Ndombele 656 dakika süre alabildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ