Nihat Kahveci, Galatasaray'ın Türkiye Kupası'nda Fatih Karagümrük'e mağlup olduğu maçı yorumladı. Kendisine göre, Galatasaray'ın başarısızlığını değerlendirirken, takımın belirli futbolcularına yönelik eleştirilerde bulundu. Nihat Kahveci, bu futbolcular hakkında "Ben olsam pasaportlarını iptal ederim" şeklinde ifadeler kullandı.

Galatasaray 1-6

Eski milli futbolcu Nihat Kahveci, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray'ın kendi sahasında Fatih Karagümrük'e 2-0 mağlup olarak elendiği maçı değerlendirdi.

Süheyl Batum'dan Ali Koç için suç duyurusu Süheyl Batum'dan Ali Koç için suç duyurusu

Galatasaray 2-9

Nihat Kahveci, Galatasaray'ın oyun performansını eleştirerek, "Bu kadro nasıl gol atamadı anlamıyorum" şeklinde konuştu.

Galatasaray 3-7

Kahveci, Galatasaraylı taraftarların şarkılar ve tezahüratlar beklerken sadece ıslık çaldıkları bir atmosferle karşılaştığını belirtti. Ayrıca, maçın hakeminin her iki taraf için de çok kötü olduğunu vurguladı.

Galatasaray 4-6

Nihat Kahveci, Galatasaray'ın omurgasını oluşturan futbolcular olarak Muslera, Davinson, Torreira ve Mertens'i işaret etti.

Galatasaray 5-6

Kahveci, Okan hoca için "Bugünkü performanslardan sonra Icardi'ye ne kadar ihtiyacı olduğunu tekrar gördü" şeklinde konuşarak Arjantinli golcünün etkisine dikkat çekti.

Galatasaray 6-4

Nihat Kahveci, Tete ve Vinicius için "Ben böyle Brezilyalı futbolcu görmedim" şeklinde ifadeler kullandı.

Galatasaray 7-3

"Ben Brezilya Futbol Federasyonu olsam Vinicius'un ve Tete'nin pasaportlarını iptal ederim."

Kaynak: HABER MERKEZİ