Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde 40 binden fazla taraftarın önünde Alanyaspor'u ağırladı.

Sarı-kırmızılı ekip, net bir üstünlük göstererek maç boyunca oyunun kontrolünü elinde tuttu. Maçın genelinde topa hakim olan Galatasaray, Mauro Icardi'nin 37, Dries Mertens'in ise 45 ve 59, Wilfried Zaha'nın ise 70. dakikada attığı gollerle mücadeleyi 4-0 kazandı. Bu sonuçla Süper Lig'deki 11. galibiyetini elde eden Galatasaray, puanını 34'e yükseltti. Ancak Galatasaray öncesinde Abdülkerim Bardakcı'nın yaşadığı sakatlıkla sarsıldı. Yıldız futbolcu, son antrenmanda yaşadığı sakatlık nedeniyle riske edilmeden kadroya alınmadı.

dfbdfgv

Sivasspor’un Erzurum kampı sona erdi Sivasspor’un Erzurum kampı sona erdi

Maçın içinde ise sarı-kırmızılı ekip adına Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez sakatlanarak oyuna devam edemedi. Maçın 77. dakikasında sakatlanan Sanchez, sağlık ekibinin müdahalesinin ardından 79. dakikada yerini Victor Nelsson'a bıraktı.

bfdfh

Sabah gazetesinin haberine göre, her iki oyuncunun da ciddi bir sakatlığı bulunmuyor ve  29 Kasım Çarşamba günü oynanacak olan Şampiyonlar Ligi maçında Manchester United karşısında oynayabilecekler.

Bu haber, teknik direktör Okan Buruk'u sevindirdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ