Galatasaray yönetimi, teknik direktör Okan Buruk ile yeni sözleşme konusunda anlaşmaya vardı. Yapılan anlaşma ile Okan Buruk'un maaşında yüzde 150'lik bir iyileştirme yapıldı. Ayrıca, başarılı teknik adamın yeni sözleşme detayları da belirlendi.

Trendyol Süper Lig 2023-2024 sezonu ne zaman bitecek? Süper Lig bitiş tarihi Trendyol Süper Lig 2023-2024 sezonu ne zaman bitecek? Süper Lig bitiş tarihi

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ı şampiyonluğa taşıyan Okan Buruk, bu sezon da takımını başarılı bir performansla yönetiyor. Son 5 haftaya girilirken Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde yer alıyor.

Galatasaray yönetimi, teknik direktör Okan Buruk ile yeni sözleşme konusunda anlaşmaya vardı. Sabah'ın haberine göre, Sarı-Kırmızılı yetkililer, Buruk ile 2+1 yıllık bir sözleşme konusunda mutabakat sağladılar.

Haberde, Buruk'un maaşının yüzde 150 zamla 50 milyon TL seviyesine yükseltildiği belirtiliyor.

Bu sezon Galatasaray'ın başında tüm kulvarlarda 51 maça çıkan Okan Buruk, 39 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 yenilgi aldı. Başarılı teknik adamın maç başına ortalama 2.41 puan elde ettiği ifade ediliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ