Opel, çevreci taşımacılığa geçiş yapma konusunda iddialı adımlar atıyor. 2024 yılı itibarıyla tüm otomobil modellerinde elektrikli seçenekler sunacak olan şirket, 2028 yılına gelindiğinde Avrupa pazarında yalnızca elektrikli araçlar satmayı hedefliyor.

125 Yıllık Yenilikçi Miras

Rüsselsheim merkezli firma, 125 yıl önce attığı yenilikçi ve geleceğe yönelik mobilitenin temelleri üzerine kurulu bir geçmişe sahip. Bugüne kadar Avrupa’daki üretim tesislerinden yola çıkan 75 milyonu aşkın Opel aracı, dünya yollarında yerini aldı.

Yeni Nesil Opel Astra

Opel’in en çok satan modellerinden yeni nesil Opel Astra, Rüsselsheim’daki tesislerde üretilmeye devam ediyor. Bu model, markanın kalite ve performans anlayışını yansıtan önemli bir temsilci olarak öne çıkıyor.

Türkiye'nin otomobili Togg'dan nisan kampanyası Türkiye'nin otomobili Togg'dan nisan kampanyası

Türkiye Pazarına Elektrikli Modeller

Opel, Türkiye pazarında da elektrikli araç atağını sürdürüyor. Mevcut Corsa Elektrik, Mokka Elektrik ve Astra Elektrik modellerine ek olarak, bu yıl içinde dört yeni elektrikli modelin lansmanını yapmayı planlıyor. Yeni Frontera, bu modeller arasında özellikle dikkat çekiyor.

Genişleyen Elektrikli Ürün Yelpazesi

Şirketin elektrikli ürün gamı, yakın zamanda piyasaya sürülecek yeni hafif ticari araç modelleri ile daha da genişleyecek. Bu sayede işletme sahipleri, neredeyse her ihtiyaca uygun bir modeli Opel’in geniş ürün yelpazesinde bulabilecekler.

Kaynak: AA