31 Mart yerel seçimlerinde sandığa gidilmesine 4 gün kala ORC Araştırma, 7 ilde gerçekleştirdiği anket sonuçlarını açıkladı. Ortaya çıkan çarpıcı sonuçlara göre CHP'nin Edirne'de açık ara geride kalması dikkat çekti.

Çankırı ilinde yaşayan seçmenlere, "Belediye Başkanlığı için hangi adaya oy vereceksiniz?" sorusu yöneltildi. İlk sırayı yüzde 53,3 ile MHP’li İsmail Hakkı Esen aldı.

Fethiye'de piton görüldü' iddiası: 'Herkes çok perişan' Fethiye'de piton görüldü' iddiası: 'Herkes çok perişan'

Orc Çankırı
Çanakkale ilinde yaşayan seçmenlere, "Belediye Başkanlığı için hangi adaya oy vereceksiniz?" sorusu yöneltildi. İlk sırayı yüzde 38,1 ile İyi Partili Burak Kunt aldı.

Orc Çanakkale
Sivas ilinde yaşayan seçmenlere, "Belediye Başkanlığı için hangi adaya oy vereceksiniz?" sorusu yöneltildi. İlk sırayı yüzde 36,2 ile AKP2li Hilmi Bilgin aldı.

Orc Sivas
Edirne ilinde yaşayan seçmenlere, "Belediye Başkanlığı için hangi adaya oy vereceksiniz?" sorusu yöneltildi. İlk sırayı yüzde 37,3 ile İyi Partili Hamdi Sedefçi aldı.

Orc Edirne

Düzce ilinde yaşayan seçmenlere, "Belediye Başkanlığı için hangi adaya oy vereceksiniz?" sorusu yöneltildi. İlk sırayı yüzde 35,5 ile AKP’li Faruk Özlü aldı.

Orc Düzce

Nevşehir ilinde yaşayan seçmenlere, "Belediye Başkanlığı için hangi adaya oy vereceksiniz?" sorusu yöneltildi. İlk sırayı yüzde 34,6 ile İyi Partili Rasim Arı aldı.

Orc Nevşehir

Kaynak: HABER MERKEZİ