Orkun Kökçü'nün Hollanda basınına verdiği röportajda, Benfica ve Roger Schmidt hakkında sarf ettiği sözler kulüpte tartışmalara neden oldu.

Ntvspor'un haberine göre; A Bola gazetesinde yer alan habere göre, kulüp Orkun Kökçü'nün açıklamalarından rahatsızlık duydu ve bu sebeple oyuncuya para cezası verebileceği belirtildi. Portekiz Ligi'nde bugün oynanacak Casa Pia maçında Orkun Kökçü'nün kadroda olup olmayacağı ise henüz netleşmedi.

Teknik direktör Roger Schmidt, Casa Pia maçı öncesinde yaptığı açıklamada konuyla ilgili olarak Orkun Kökçü ile görüşeceğini ifade etmişti

Orkun Kökçü ne demişti?

Hollanda basınına De Telegraaf'a açıklamalarda bulunan milli futbolcu Orkun Kökçü, takımdaki rolünden memnun olmadığını dile getirdi. Kökçü, açıklamasında, "Beklediğim bu değildi. Geçen yaz transfer döneminde çok fazla şey yaşandı. Bunun kariyerimde her alanda gelişebilmek için atacağım en iyi adım olduğunu düşünüyordum. Ama bu sadece kısmen gerçekleşti." ifadelerini kullandı.

Roger Schmidt ile ilgili olarak ise 23 yaşındaki oyuncu, "Schmidt beni birçok göreve çok fazla bağlıyor. Eğer benden gerçekten yararlanmak istiyorsanız, buna gerek yok. Benfica için çok daha fazlasını yapabilirim. Hayal kırıklığına uğradım." şeklinde konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ