CHP Genel Başkanı Özgür Özel Sözcü TV'de katıldığı canlı yayın programında Sözcü Yazarı Deniz Zeyrek ile birbirine girdi. Zeyrek'in "Gelin CHP Genel Başkanı ben olayım" demesi üzerine Özel sinirlendi.

Özel ise Zeyrek'e "Muhalefete saldırmanın konforundan biraz daha adilane bakmak lazım bu işlere. En kolay yol muhalefete saldırmak" yanıtını verdi.

İkilinin arasındaki tartışmada şu diyalog geçti:

Deniz Zeyrek: Şikayet etmek yerine buna son veren bir mekanizma olamaz mı?

Özgür Özel: Hukuk devletlerinde olur. Olmadık bir yalan haberi gerçekmiş gibi veriyor mesela.. Suç duyuruları, şikayet hepsini yapıyoruz. TRT gibi bir kurumun bu kadar ahlaksızca yönetileceğini, bu kadar şuursuzlaşabileceklerini ve bir iktidarın bu kadar pervasızca davranabileceğini düşünmemiş. Yani ne yapmamızı bekliyorlar..

Deniz Zeyrek: Ben şu telefonu alırken, bilgisayar alırken TRT'ye destek olmak istemiyorum mesela.. Başka bir kurumda çalışıyorum.. Ve sizden bana destek olmanızı bekliyorum.

Özgür Özel: Aslında şöyle zorunda olabilirsiniz, mesela İngiliz vatandaşları da BBC'ye para aktarmak zor.. Ama onlar kurum yayıncılığı yapıyor. TRT kamu yayıncılığı yapmaya mecbur olduğu halde yapmıyor. Yani burada gidip de TRT'yi basmak falan.

Kaynak: HABER MERKEZİ