Yunanistan Süper Lig play-off'larında, teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in üstlendiği Panathinaikos, sahasında Aris'e 1-0 yenildi. Apostolos Nikolaidis Stadı'nda gerçekleşen play-off 8. hafta mücadelesinde, Panathinaikos'a konuk olan Aris, Alvaro Zamora'nın 2. dakikada attığı golle galip geldi.

Panathinaikos, AEK'ye mağlup olmasının ardından Aris'e de kaybederek ligdeki şampiyonluk şansını zora soktu. Günün diğer maçlarında ise PAOK, AEK'i 3-2 mağlup ederken, Olympiakos ise Lamia'yı 4-1'lik skorla geçti.

Bu sonuçların ardından, ligdeki durum şu şekilde oluştu:

AEK, bitime iki hafta kala 75 puanla liderliğini sürdürdü. AEK'in hemen ardından, Panathinaikos 71 puanla ikinci sırada yer aldı. Bir maçı eksik olan PAOK ve Olympiakos da 71 ve 70 puanla takip etti. Aris ise 52 puanla 5. sırada yer aldı.

Terim çılgına döndü!

Panathinaikos'un sahadan mağlup olarak şampiyonluk şansını zora sokması Terim'i çileden çıkardı. Maç esnasında oldukça sinirlenen Fatih Terim'in telefonunu yere fırlattığı belirtildi.

Çok üzgünüm

Fatih Terim yaptığı açıklamada, "Büyük bir avantajı kaybettik. Maçta çok erken geriye düştük. Çok üzgünüm. Ligde dev bir avantajı kaybettik" ifadelerini kullandı.

Dursun Özbek'ten Erden Timur için net sözler! Dursun Özbek'ten Erden Timur için net sözler!

Taraftardan tepki

Fatih Terim'in yayıncı kuruluşa açıklama yaptığı sırada stadyumda kalan bir grup taraftar deneyimli teknik adama ıslıklarla tepki gösterdi. 

Olay sırasında stadyumda kalan taraftarlar röportaj için sahaya dönen Fatih Terim'i sahayı terk edene kadar ıslıkladı. 

Kaynak: AA