Erzurum'da lisede çıkan bıçaklı kavgaya ilişkin 2 kişi tutuklandı Erzurum'da lisede çıkan bıçaklı kavgaya ilişkin 2 kişi tutuklandı

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde yaşanan çatışmada, terör örgütü PKK’ya yönelik sürdürülen operasyonlar esnasında bir askerimiz şehit düşmüş, dört askerimiz yaralanmıştır. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, teröristlerin sızma ve saldırı girişimi püskürtülmüş, ilk temas anında altı terörist etkisiz hale getirilmiştir.

Şehit ve Yaralı Askerler

Bakanlık, bölgede devam eden operasyonlar kapsamında yaşanan bu üzücü olayda bir kahraman silah arkadaşımızın şehit olduğunu, dört kahraman silah arkadaşımızın da yaralandığını duyurdu. Yaralı askerlerimiz hızla hastaneye kaldırılarak tedavilerine başlanmıştır.

Operasyonlar Devam Ediyor

Bakanlık, bölgedeki operasyonların aralıksız devam ettiğini bildirdi. Yaşanan çatışma ve sonuçlarına dair detaylar kamuoyu ile paylaşılmış, şehit olan askerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dilenmiştir. Türk Silahlı Kuvvetleri, terörle mücadelede kararlılıkla operasyonlarına devam etmektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ