Bölgesel Amatör Lig 12. Grup’ta Ordu’nun Perşembespor takımı, evinde Samsun’un Çarşambaspor takımıyla karşılaştı. Takım isimleri nedeniyle sosyal medyada ‘DAY CLASİCO’ olarak adlandırılan maçta, iki ekip de birbirine üstünlük sağlayamadı ve sahadan 3-3’lük beraberlikle ayrıldı.

Maçın gollerini Perşembespor adına Batuhan Akıncı, Yasin Öztop ve Tansu Yazıcı, Çarşambaspor adına ise Abdulkadir Kaplan (2) ve Hayri Kıcıkoğlu attı. Bu sonuçla her iki takım da puanını 11’e yükseltti.

persembe-ile-carsamba-berabere-kaldi_3062_dhaphoto2

MAÇTA GOL DUELLOSU OLDU

Perşembespor, maça hızlı başlayan taraf oldu ve 8. dakikada Batuhan Akıncı’nın golüyle 1-0 öne geçti. 12. dakikada Yasin Öztop’un attığı golle farkı ikiye çıkaran ev sahibi ekip, rahat bir oyun sergiledi. Ancak 28. dakikada Abdulkadir Kaplan’ın golüyle Çarşambaspor farkı bire indirdi. 37. dakikada Tansu Yazıcı'nın golüyle ilk yarı 3-1 Perşembespor’un üstünlüğüyle sona erdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başakşehir takımını soyunma odasında tebrik etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başakşehir takımını soyunma odasında tebrik etti

İkinci yarıya da golle başlayan Çarşambaspor oldu. 46. dakikada Abdulkadir Kaplan, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti ve skoru 3-2’ye getirdi. Maçın uzatma dakikalarında Çarşambaspor, Hayri Kıcıkoğlu’nun golüyle bir kez daha eşitliği sağladı ve maç 3-3 bitti.

MAÇ SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Perşembespor ile Çarşambaspor arasındaki maç, takım isimleri nedeniyle futbolseverlerin büyük ilgisini çekti. Birçok sosyal medya kullanıcısı, tarihinde ilk kez karşılaşan iki takımın mücadelesi için ‘DAY CLASİCO’ benzetmesini yaptı. Bazı kullanıcılar ise maçın gollü geçmesini ve iki takımın da mücadeleci oyununu övdü. Maçın özet görüntüleri de sosyal medyada en çok paylaşılan videolar arasına girdi.

Kaynak: DHA