Tunceli’de eş zamanlı olarak düzenlenen “Mahzen-20” operasyonlarında elebaşılığını Serdar Alp’in yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşında içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 12 şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tunceli'de gerçekleştirilen "Mahzen-20" operasyonlarının sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Operasyonlar neticesinde, örgüt lideri Serdar Alp'in de aralarında bulunduğu organize suç çetesinin çökertildiğini ve operasyon kapsamında toplamda 12 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Antalya! Otomobille kanala uçtu, öldü sanıldı ama gerçek bambaşka çıktı: 'Çok panik yapıyordu, sakinleştirmeye çalıştık Antalya! Otomobille kanala uçtu, öldü sanıldı ama gerçek bambaşka çıktı: 'Çok panik yapıyordu, sakinleştirmeye çalıştık

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde yapılan çalışmalar sonucunda Tunceli'de faaliyet gösteren organize suç örgütü üyelerinin bir dizi suç faaliyetinde bulunduğu tespit edildi. Şüphelilerin aralarında suç işlemek amacıyla örgüt kurma, nitelikli yağma, mala zarar verme, kasten yaralama, tehdit, tefecilik, ihaleye fesat karıştırma, resmi belgede sahtecilik, uyuşturucu madde imal ve ticareti ile 6136 sayılı kanuna muhalefet gibi suçlar yer alıyor.

Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki ülkemizi organize suç örgütlerinden, çetelerden temizlemeye kararlıyız. Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip adalete teslim edeceğiz. Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle.

Muhabir: Mehmet Beytül