İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 34 ilde gerçekleştirilen BOZDOĞAN-30 operasyonları hakkında açıklamalarda bulundu. Operasyonlar kapsamında 147 terör örgütü üyesinin gözaltına alındığını belirtti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından 34 ilde gerçekleştirilen BOZDOĞAN-30 operasyonuyla ilgili bilgi paylaştı. Yerlikaya, operasyonlar sonucunda 147 terör örgütü üyesinin yakalandığını duyurdu.

Ayrıca, operasyonlar sırasında çok sayıda ruhsatsız tabanca, av tüfeği, plastik el bombası ve dijital materyal ile örgütsel dokümana el konulduğunu belirtti.

Dolandırıcıların hedefi bu sefer iş arayanlar: "Evde kazanç" platformlarıyla yüzlerce kişi dolandırıldı Dolandırıcıların hedefi bu sefer iş arayanlar: "Evde kazanç" platformlarıyla yüzlerce kişi dolandırıldı

Yerlikaya, "Yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden jandarmamız ve polisimizle operasyonlar düzenliyoruz. Terörle mücadelemiz son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edecek" şeklinde açıklama yaptı.

Kaynak: HABER MERKEZİ