Antalya merkezli düzenlenen “Kafes-27” Operasyonu, "Şahinler" adıyla bilinen organize suç örgütünü çökertti. Operasyonda elebaşı İlkay Yılmaz dahil 15 şüpheli gözaltına alındı.

Esenyurt’ta 2 çocuk babası adam evinde ölü bulundu Esenyurt’ta 2 çocuk babası adam evinde ölü bulundu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonun, Antalya, Kocaeli ve Muğla illerini kapsadığını açıkladı.

Operasyon sonucunda elde edilen bilgilere göre:

Antalya Kaş’taki işletme sahiplerine kasten yaralama, mala zarar verme, tehdit ve hakaret suçlarıyla baskı uygulayarak işletmeleri ele geçirdikleri,

Eğlence mekanlarındaki müşterileri tehdit edip, mekanlarda gövde gösterisi yaparak hakimiyet kurdukları,
Bölge işletmelerinden bedelsiz faydalandıkları, para isteyen iş yeri çalışanlarını darp ettikleri ve kalabalık gruplar halinde gezerek halk üzerinde baskı oluşturdukları tespit edildi.

Operasyon kapsamında yapılan aramalarda şu an için 3 ruhsatsız tabanca ve çok miktarda fişeğe el konuldu. İçişleri Bakanı, sosyal medya üzerinden operasyonu gerçekleştiren polis ekiplerini tebrik ederken, organize suç örgütlerine karşı kararlı mücadelelerinin devam edeceğini belirtti ve milletin dualarıyla desteklendiğini ifade etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ