ABD'li şarkıcı Michael Jackson'ın bir reklam filminde giydiği ikonik ceketi, kasım ayında Londra'da açık artırmaya çıkarılacak. Jackson'ın 1984'teki reklam filmi için özel olarak üretilen bu siyah-beyaz deri ceket, kostüm ve dekor satıcısı Propstore tarafından açık artırmayla satılacak. Ceketin en az 245 bin dolar değerinde bir alıcı bulması bekleniyor.

Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar'ın şirketi iflas etti Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar'ın şirketi iflas etti

Açık artırmada satılacak diğer önemli eşyalar arasında George Michael, Amy Winehouse, David Bowie, Elvis Presley, Angus Young, John Lennon ve The Beatles'a ait eşyalar da bulunuyor. Propstore'un Müzik ve Poster Direktörü Mark Hochman, satışlarla ilgili olarak, "Bu özel parçaların çoğu ilk kez halka satışa sunuluyor" açıklamasında bulundu.

Michael Jackson'a ait hatıra eşyalarının daha önce binlerce dolara satıldığı da hatırlatılıyor.

Açık artırmada satılacak diğer eşyalar arasında George Michael, Amy Winehouse, David Bowie, Elvis Presley, Angus Young, John Lennon ve The Beatles gibi ünlü isimlere ait özel eşyalar da dikkat çekiyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ