Premier Lig'inde Tottenham, deplasmanda West Ham United ile 1-1 berabere kaldı. Bournemouth ise evinde tek golle galip gelirken, Newcastle United ile Everton ve Burnley ile Wolverhampton arasındaki maçlarda kazanan çıkmadı.

Ntvspor'un haberine göre; Premier Lig'in 31. haftasında oynanan 5 maç arasında dikkat çeken bir mücadele yaşandı. Şampiyonlar Ligi mücadelesi veren Tottenham, Londra derbisinde West Ham United ile karşı karşıya geldi ve maç 1-1 berabere sonuçlandı.

Maçın 5. dakikasında Brennan Johnson'ın golüyle öne geçen Tottenham'a, 19. dakikada Kurt Zouma'nın golüyle yanıt veren West Ham United, dengeyi sağladı.

UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu: Başakşehir: 6 - La Fiorita: 1 UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu: Başakşehir: 6 - La Fiorita: 1

Mücadelenin kalan dakikalarında gol sesi çıkmazken, her iki takım da sahadan 1 puanla ayrıldı. West Ham United, ligdeki galibiyet hasretini 4 maça çıkartırken, puanını 45'e yükseltti. Tottenham ise 57 puana ulaşarak yoluna devam etti.

Bournemouth tek golle 3 puanı kaptı

Günün diğer maçında Bournemouth, Crystal Palace'ı tek golle mağlup etmeyi başardı. Golsüz tamamlanan ilk yarının ardından ev sahibi Bournemouth, oyuna sonradan dahil olan Justin Kluivert'ın attığı golle 3 puanı hanesine yazdırdı.

Ligde üst üste üçüncü galibiyetini elde eden Bournemouth, puanını 41'e çıkarırken, Crystal Palace ise üst üste dördüncü kez puan kaybı yaşayarak 30 puanda kaldı.

Nottingham Forest 3 puanı hatırladı

Premier Lig'de son 5 maçında galibiyet elde edemeyen Nottingham Forest, evindeki maçta galibiyet hasretine son verdi.

Fulham'ı 3-1 mağlup eden Forest, 5 maç sonra 3 puan kazandı. Nottingham Forest'ın gollerini Callum Hudson-Odoi, Chris Wood ve Morgan Gibbs-White attı. Fulham'ın tek golü ise Tosin Adarabioyo'dan geldi.

Nottingham Forest aldığı bu galibiyetle puanını 25'e yükseltirken, Fulham ise 39 puanda kaldı.

Premier Lig'de bugün oynanan diğer maçlarda Newcastle United ile Everton ile, Burnley ile Wolverhampton arasında oynanan mücadeleler ise 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ