Trabzonspor UEFA Avrupa 2. Ön Eleme Turu'nda Ruzomberok'u 2-0 yendi Trabzonspor UEFA Avrupa 2. Ön Eleme Turu'nda Ruzomberok'u 2-0 yendi

Şampiyonluk mücadelesi veren Arsenal ve Liverpool, iç sahalarında kritik puan kayıpları yaşadılar.

Ntvspor'un haberine göre; Liverpool, Anfield'da Crystal Palace'a 1-0 mağlup oldu ve 58 maç sonra ligde iç sahada yenilgi aldı. Crystal Palace'ın golünü Eberechi Eze kaydetti.

Diğer taraftan, şampiyonluk için mücadele eden Arsenal ise sahasında Aston Villa'ya boyun eğdi. İlk yarısı golsüz tamamlanan mücadelede Aston Villa, ikinci yarıda Leon Bailey ve Ollie Watkins'in golleriyle sahadan galip ayrıldı.

Yeni lider Manchester City

Premier Lig'de 33. haftada Manchester City, Luton Town karşısında etkileyici bir galibiyet aldı.

Erling Haaland'ın ilk yarıdaki golüyle 1-0 öne geçen Manchester City, ikinci yarıda da farkı açarak sahadan 5-1 galip ayrıldı. Bu sonuçla Manchester ekibi puanını 73'e yükseltti.

Öte yandan, Arsenal ve Liverpool'un yaşadığı yenilgilerin ardından Manchester City, haftayı lider tamamlamayı garantiledi.

Kalan maçlar

Premier Lig'de 33. hafta maçları devam ederken, ligdeki ilk üç sırada yer alan Manchester City, Arsenal ve Liverpool'un henüz oynamadıkları bir maç bulunuyor.

Manchester City, Brighton deplasmanında mücadele edecek ve bu maçın ardından sırasıyla Nottingham Forest, Wolverhampton, Fulham, Tottenham ve West Ham United ile karşılaşacak.

Arsenal ise ikinci sırada yer alıyor ve Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile kritik bir maça çıkacak. Bu maçın ardından Wolverhampton, Chelsea, Tottenham, Bournemouth ve Manchester United maçlarına çıkacaklar. Sezonun son haftasında Everton ile karşılaşacaklar.

Üçüncü sırada yer alan Liverpool ise Fulham, Everton, West Ham United, Aston Villa, Tottenham ve Aston Villa ile mücadele edecek. Sezonu Wolverhampton maçıyla tamamlayacaklar.

Kaynak: HABER MERKEZİ