A Milli Takım'ın ve Juventus'un genç yeteneği Kenan Yıldız için transfer dedikoduları artıyor. Liverpool'un ardından, şimdi de Arsenal'in devreye girdiği iddia ediliyor.

Arsenal Kenan Yıldız için devrede

Tuttosport'un haberine göre, Arsenal ara transfer döneminde Kenan Yıldız'ın en ciddi alıcısı konumunda bulunuyor. Henüz resmi bir teklif gelmemiş olsa da transfer söylentileri hızla artıyor.

kenan 2-1

Transfer Ücreti 35-40 Milyon Euro'dan Aşağı Olmaz

Juventus ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Türk futbolcu için İtalyan kulübünü ikna edebilecek teklifin 35-40 milyon Euro'dan aşağı olmaması gerektiği belirtiliyor. Arsenal'in bu rakamlara çıkıp çıkmayacağı ise henüz netlik kazanmış değil.

UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu: Başakşehir: 6 - La Fiorita: 1 UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu: Başakşehir: 6 - La Fiorita: 1

kenan-7

Forma şansı bulamazsa ayrılabilir!

Haberde ayrıca, Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri'nin son 4 maçta Kenan Yıldız'a forma şansı vermediği vurgulanıyor. Bu durumun devam etmesi halinde genç futbolcunun, Torino ekibinde kendisini rahat hissetmesine rağmen, ayrılık için gelen somut teklifleri değerlendirebileceği iddia ediliyor.

kenan imza

Bu sezon Juventus'un A takımında 5 maça çıkan Kenan Yıldız, toplamda 36 dakika süre alırken, gol ya da asist katkısı sağlayamadı.

Kaynak: HABER MERKEZİ