RAMS Başakşehir, Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında evinde ağırladığı Pendikspor’u 4-1’lik farklı bir skorla geçti. Turuncu-lacivertliler, bu galibiyetle hem 4 maçlık galibiyet hasretine son verdi hem de bu sezon ilk defa bir maçta 4 gol atma başarısı gösterdi.

Başakşehir, Avrupa kupalarında en farklı galibiyetini aldı Başakşehir, Avrupa kupalarında en farklı galibiyetini aldı

ABEİD’DEN 1 GOL, 1 ASİST

Maçın 12. dakikasında Mehdi Abeid’in attığı golle öne geçen Başakşehir, 36. dakikada Erencan Yardımcı’nın golüne engel olamadı ve ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıda ise Başakşehir, Joao Figueiredo’nun 49. dakikada kaydettiği golle yeniden öne geçti. 59. dakikada Lucas Lima’nın golüyle farkı ikiye çıkaran turuncu-lacivertliler, 63. dakikada Krzysztof Piatek’in golüyle skoru belirledi. Bu arada Mehdi Abeid, bu sezon 2. kez ilk 11’de sahaya çıktığı maçta ilk golünü atarken, aynı zamanda bir de asist yaptı.

PİATEK’TEN SON 3 İÇ SAHA MAÇINDA 3 GOL

Başakşehir’in sezon başında kadrosuna kattığı Polonyalı forvet Krzysztof Piatek, Süper Lig’de oynadığı son 3 iç saha maçında 3 gol kaydetti. 28 yaşındaki oyuncu, Ankaragücü’ne 2 gol atarken, Pendikspor karşısında da takımının 4. golünü attı.

Kaynak: İHA