Yerel seçimlere az bir süre kala, gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında yaptığı çarpıcı açıklamalar gündemde geniş yankı uyandırdı.

Kütahyalı, İmamoğlu'na yönelik iddialarında sert bir üslup kullandı ve "Risk alarak söylüyorum, her türlü şerefsizliği yapıyorsun. Adam satın alma, adam kayırma, ona buna paralar dağıtma. Sırf Kürtlerin yeniden sırtına binebilmek için" ifadelerini kullandı.

Yerel seçimlere son viraja girilirken, İstanbul'un yarışı en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. CHP adayı Ekrem İmamoğlu ile Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum arasındaki mücadelenin baş başa geçmesi beklenirken, sonuçlar taraflar arasında büyük heyecan yaratıyor.

Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması: 'Ekonomik veriler iyiye gidiyor, ek zam yapılmayacak Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması: 'Ekonomik veriler iyiye gidiyor, ek zam yapılmayacak

Siyaset sahnesindeki söylemler ve iddialar da giderek sertleşiyor. Son olarak gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki ifadeleri, gündemi daha da alevlendirdi.

Lider Haber'de 31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimlere ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan Rasim Ozan Kütahyalı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında dikkat çeken iddialarda bulundu.

Kütahyalı'nın ifadeleri şöyle:

"Ekrem İmamoğlu, Kürtlerdeki değişikliği fark ediyorsun. Ancak Kürtlerin sırtına basarak kazanamayacağını anlıyorsun. Risk alarak söylüyorum, her türlü şerefsizliği yapıyorsun. Adam satın alma, adam kayırma, ona buna paralar dağıtma. Sırf Kürtlerin yeniden sırtına binebilmek için. Bugün attığım tweet CHP'li delegelere rüşvet vermeye benzemez. CHP'li delegelere rüşvet verdin, devlet karışmıyor, ben bildiğini biliyorum raporunu okudum. İlgili devlet kurumunun CHP'li delegelere nasıl rüşvet dağıttığının raporunu okudum, okuduğum gün de söyledim. Devletten de korkmam, gider açıklarım. Adam tutmaya, adam kullanmaya devam edersen kazansan da elinde kalır!”

Kaynak: HABER MERKEZİ