LaLiga'nın 31. haftasında Real Madrid, deplasmanda Mallorca'yı 1-0 yenerek ikinci sıradaki Barcelona ile arasındaki 8 puanlık farkı korudu.

Arda-41

Ntvspor'un haberine göre; Madrid ekibi hafta sonunda Barcelona ile oynanacak maç öncesinde hatasız bir hafta geçirirken, milli futbolcu Arda Güler'in bu maçta da forma şansı bulamaması İspanya'da tartışmalara neden oldu.

Arda Güler Haer

Bu sezon Real Madrid formasıyla LaLiga, Kral Kupası ve Süper Kupa olmak üzere toplamda 7 maça çıkan Arda Güler, takımına 1 gol katkısı sağladı. Arda Güler, bu 7 maçta toplamda 103 dakika süre alabildi.

Real Madrid Arda Güler Osasuna

Arda Güler'in Mallorca maçında forma şansı bulamaması, Real Madrid taraftarlarının da tepkisine neden oldu. Birçok taraftar, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Arda Güler'in artık forma giymesi gerektiğini vurguladı.

Arda Güler 5-4

Bazı Real Madrid taraftarları ise Arda Güler'in oynayabilmesi için takımdan ayrılması gerektiği yönünde görüş belirtti.

Arda Güler 2-6

Öte yandan, İspanyol ekibinin tecrübeli teknik direktörü Carlo Ancelotti de Arda Güler'e forma şansı vermediği için Real Madrid taraftarlarınca eleştirilere maruz kalıyor. Taraftarlar, Arda Güler'in en azından Mallorca maçında oynaması gerektiğini ifade ederek görüşleri dile getirdi.

Ancelotti-6

Bir kısım taraftar, yaz transfer döneminde Barcelona ile adı geçen ancak Real Madrid'i tercih eden milli futbolcunun, B planı olarak düşündüğü takıma gitmesi halinde daha fazla oynama fırsatı bulabileceğini dile getirdi.

Arda Güler Idman

Arda Güler'in Real Madrid'deki geleceğiyle ilgili belirsizlik devam ederken, İspanya'da Arda'nın forma giyme durumuyla ilgili tartışmalar da devam ediyor.

Avrupa'nın 6 devi derbide Barış'ı izleyecek Avrupa'nın 6 devi derbide Barış'ı izleyecek

Arda Idmanx

Arda Güler, Manchester City maçının hazırlıklarında sergilediği performans ve hırsıyla dikkat çekti. Tartışmalara kulaklarını tıkayan ve sadece futbola odaklanan milli futbolcu, antrenmanlardaki performansıyla göz dolduruyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ