Genç oyuncu, özellikle başkent ekibinin teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin kendisine olan güvenine vurgu yaparak, Real Madrid'den ayrılmayacağını belirtti.

Güveni Artırmak İçin Çaba Sarf Edeceğini Belirtti

Ntvspor'un haberine göre: Arda Güler, Defensa Central'e yaptığı açıklamada, "Ancelotti'nin bana olan güvenini artırmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Takımımda olmaktan gurur duyuyorum ve Real Madrid ile büyük başarılar elde etmek istiyorum" dedi. 

Transfer iddialarına net yanıt

Özellikle transfer döneminde adı çeşitli kulüplerle anılan Arda Güler, Real Madrid'den ayrılmayı düşünmediğini net bir şekilde dile getirdi.

"Ben Real Madrid oyuncusuyum ve burada kalmak istiyorum. Başka kulüplerle ilgili söylentilere kulak asmayacağım. Odaklandığım tek şey, Real Madrid için sahada en iyi performansı sergilemek" ifadeleriyle genç oyuncu, kariyerine İspanyol devi bünyesinde devam etmek istediğini belirtti.

Kendimi geliştirmeye devam edeceğim

Arda Güler, teknik direktör Carlo Ancelotti ile ilişkilerinin oldukça iyi olduğunu ve İtalyan teknik adamın kendisine olan güvenini hissettiğini söyledi. Genç yetenek, Ancelotti'nin yönlendirmeleri doğrultusunda kendisini geliştirmeye odaklandığını ve takım için değerli bir oyuncu olma hedefine kararlılıkla ilerlediğini ifade etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ