Manchester United'ın yıldızı adım adım Süper Lig'e Manchester United'ın yıldızı adım adım Süper Lig'e

Portekizli futbol yıldızı Ricardo Quaresma, aktif futbol hayatını nerede sonlandırmak istediğine dair düşüncelerini paylaştı. Kariyerini Beşiktaş’ta noktalamayı umduğunu belirten Quaresma, Türkiye’deki eski günlerini de yad etti.

Beşiktaş’a Özel Vurgu

2010 yılında Beşiktaş’a katılan ve siyah-beyazlı formayla gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi haline gelen Quaresma, Türkiye’de Kasımpaşa’da da top koşturmuştu. 2020’de Türkiye’yi terk eden ve 40 yaşında futbol kariyerine devam eden Quaresma, geleceği hakkında Canal 11’e konuştu.

Kariyerini Nerede Bitirmek İstiyor?

Kulüpsüz durumda olan Quaresma, “Devam etmek istiyorum” diyerek, kariyerine devam etme arzusunu dile getirdi. “Mutlu olduğum yerlerden birinde noktayı koymak isterim” diyen Quaresma, Porto, Sporting ve Beşiktaş’ı mutlu olduğu kulüpler olarak sıraladı.

Beşiktaş’ta Son Perde?

Porto ve Sporting’de bu fırsatın mümkün olmadığını düşünen Quaresma, “Belki Beşiktaş’ta bu fırsata sahip olabilirim” dedi. Beşiktaş ile 227 maça çıkan ve 38 gol, 77 asistlik katkı sağlayan Quaresma, siyah-beyazlılarla Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşamıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ