Karşılamayla ilgili Dilmen,"Galatasaray taraftarısın maça gidiyorsun, kaç tane atacağız diye gidiyorsun. İyi oyunla domine ederek 6-1'lik belki 9-1'lik bir skor ortaya çıkacaktı. Ben artık averaja kalacağını düşünmüyorum." yorumunda bulundu.

Dilmen-7

Dilmen ayrıca, "İlk yarıda maçı Barış Alper çözdü. İkinci yarıda Galatasaray o kadar muhteşem oynadı ki en vasat oyuncusu Barış kaldı. 54'te 2-1, 73'te 5-1. Bugün devamlı yüksek viteste gittiler." ifadelerini kullandı.

Dilmen Haber-9

Galatasaray'ın oyun tarzıyla ilgili Dilmen şunları söyledi, "Okan hocanın oynattığı Galatasaray asla temkinli oynamıyor. Örnek Avrupa maçları. Prag maçının rövanşında tarzının dışında kontrollü oynamak istedi ancak golü yedi ve çıkaramadı. O yüzden 4 puan önde Fenerbahçe ile oynamak ve kazanmaya oynamak farklıdır. Okan hoca da bunu bildiği için tek tek gideyim diye düşünüyor."

Dilmen-6

Derbide hava 17 derece olacak Derbide hava 17 derece olacak

Rıdvan Dilmen şampiyonluk yarışıyla ilgiliyse şunları söyledi, "Önümüzdeki hafta herkes aynı saatte oynarken maçın sonucu Karagümrük 0-1 Galatasaray dendiği anda Galatasaray yüzde 95 şampiyon olur derim."

Dilmen 2-2

Kaynak: HABER MERKEZİ