Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 mağlup ettiği maçı yorumladı.

Dilmen Haber-10

Ntvspor'un haberine göre; Rıdvan Dilmen, maçın hakemi Halil Umut Meler ve yardımcılarının performansını eleştirerek, Batshuayi'nin TFF, MHK ve hakem triosunu kurtardığını ifade etti.

Dilmen 2-2

Dilmen, Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçında fiziksel olarak direnç göstermesinin büyük değer taşıdığını vurgulayarak, "Bugün Fenerbahçe, kurumlar, bireyler ya da kim olursa olsun herkesi yenmiştir. Bugün 2-2 ile sonuçlanmış olsa bile benim için kazanan bir Fenerbahçe vardı" dedi.

Dilmen Haber-9

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın geri dönüşünden sonra Fenerbahçe'nin bu maça mental olarak hazırlanmasının zor olduğunu ifade ederek, "Fenerbahçe bugün berabere kalsaydı, bence işi bitmiş olurdu" şeklinde konuştu.

Dilmen Haber-8

Ünlü futbol yorumcusu, maçın iptal edilmesi gerektiğini belirterek, "İlk yarı bir uyarı, ikinci yarı bir uyarı. Hala devam ediyorsa, gireceksin soyunma odasına ve 'Hadi Allah'a ısmarladık' diyeceksin" dedi.

Dilmen Haber-7

Şampiyonluk yarışının, RAMS Park'taki derbiye odaklandığını belirten ünlü yorumcu, "Şöyle düşünelim; Fenerbahçe, Galatasaray maçına kadar 18 puan alsa bile işi bitiremez. Galatasaray'ın 5-6 puan kaybetmesi gerekiyor" şeklinde konuştu.

Dilmen Haber-6

Şu anki durumda, derbide Galatasaray'a beraberliğin yeteceğini hatırlatan Rıdvan Dilmen, "Şimdi Galatasaray'ın 2 maçı berabere kalma veya 1 maçta berabere kalarak 1 maçı kaybetme lüksü de var. Sonuçta şampiyonluk yarışı, Galatasaray-Fenerbahçe derbisine kaldı" şeklinde konuştu.

dilmen haber-4

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalindeki Olympiakos eşleşmesine de değinen Dilmen, Sarı-Lacivertlilerin tur şansını yüzde 60 olarak değerlendirdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ