Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Trabzonspor'u 2-0 mağlup ettiği Süper Lig'in 24. haftasındaki mücadeleyi analiz etti.

Dilmen Haber-6

Ntvspor'un haberine göre; Ünlü yorumcu, Beşiktaş'tan ayrılacak olası futbolcular hakkında konuşurken, takımın 2 önemli oyuncusuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen Haber

Rıdvan Dilmen, Cenk Tosun ve Salih Uçan'ın sözleşmelerinin sezon sonunda bitecek olmasıyla ilgili konuşarak, her iki futbolcunun da takımdan ayrılabileceğini belirtti.

Dilmen Haber-5

Rıdvan Dilmen, Cenk Tosun ve Salih Uçan'ın Beşiktaş'ta kalmayı düşünmeleri halinde şimdiye kadar yeni sözleşme imzalamış olacaklarını ifade etti. Dilmen, bu durumunun takımdan ayrılma olasılığını artırabileceğini belirtti ve "Umarım yanılırım" şeklinde sözlerini tamamladı.

Fenerbahçe Beşiktaş ve Trabzon'un Savic derbisi Fenerbahçe Beşiktaş ve Trabzon'un Savic derbisi

Dilmen Haber Ici

Rıdvan Dilmen, sezon başında Ahmet Nur Çebi döneminde de Cenk Tosun ve Salih Uçan'a yeni sözleşme teklif edildiğini, ancak bu tekliflerin kabul edilmediğini hatırlattı.

dilmen haber-4

Şubat ayına gelinmesine rağmen Salih ve Cenk ile hala yeni sözleşme imzalanmamasından dolayı iki futbolcunun kulüpten ayrılabileceğini dile getiren Dilmen, "Salih Uçan'ın kesinlikle kalması gerektiğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Dilmen-5

Rıdvan Dilmen, yaptığı açıklamalarda, "Ben kalma ihtimallerini düşük görüyorum" ifadesiyle sözlerini sonlandırdı.

Kaynak: HABER MERKEZİ