Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray'ın Hatayspor'u 1-0 mağlup ettiği mücadeleyi TV8.5 ekranlarında yorumlayan ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile ilgili dikkat çeken bir iddiada bulundu.

Icardi-64

Kazanan haklı ama oyun iyi değil!

Galatasaray üst üste 16 maç kazandı. Evinde 19 maçla da Lucescu'nun rekorunu geçti. 31 maçta alınan 84 puan. Kazanan haklıdır denecektir ancak oyun iyi değil.

Galatasaray-89

Torreira inanılmaz oynadı!

Bugün özellikle Torreira ve Nelsson ikilisi özellikle de Torreira inanılmaz oynadı. Galatasaray'ın kalbinin Torreira olduğunu Galatasaray 1-9

Bu çok tehlikeli!

Galatasaray'da biz maçı nasıl olsa kazanırız havası var. Bu çok tehlikelidir. Öyle bir yerde takılabilirsin ki 'Eyvah avantajım kayboldu' diyebilirsin. Bugün de öyle bir maçlardan birisiydi.

Ziyech-8

Konsantrasyon eksikliği yaşamaları normal!

Avrupa'da oynayan oyuncular yoğun maç trafiğine alıştığı için bu milli aralar oyunculara yaramaz. Konsantrasyon eksikliği yaşamaları da normal.

Icardi 2-2

UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu: Başakşehir: 6 - La Fiorita: 1 UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu: Başakşehir: 6 - La Fiorita: 1

Böyle oyuncuları yönetmek zordur!

Hakim Ziyech ve Zaha'nın çıkışlarında takımı yönetmenin ne kadar zor olduğunu görüyoruz suratlardan. Mutsuzluk var. Şampiyon bile olsanız bu oyuncuları yönetmek kolay değil.

Okan Buruk-28

Ziyech'i 60'a kadar çıkaramadı!

Belki de kendisi de futbolun doğrusunun Ziyech'in devrede çıkması gerektiğini bilmesine rağmen bu oyuncularla sezonu bitirmek zorunda olduğu ve Hatay'ı bir şekilde yenerim dediği için oyundan 60. dakikaya kadar çıkarmadı.

Kaynak: HABER MERKEZİ