Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray, sahasında Pendikspor'u 4-1 mağlup etti. Maçı TV8.5 ekranlarında yorumlayan ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, özellikle Mauro Icardi hakkında dikkat çekici yorumlar yaptı. İşte Dilmen'in maçla ilgili değerlendirmeleri:

Galatasaray 1-11

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın genel olarak Fernando Muslera'yı oyuncu gibi kullanmasına dikkat çekti. Ayrıca, maçın temposuzluğunun nedenlerinden birinin takımın "her türlü kazanırız" şeklindeki düşüncesi olduğunu ifade etti.

Galatasaray 2-13

Rıdvan Dilmen'e göre, Galatasaray'ın son ev maçlarında baskılı bir performans sergilemedi. Bu durumun sebebi olarak takımın kendine fazla güvenmesini. Dilme, oyuncuların "nasıl olsa kazanırız" düşüncesiyle sahaya çıktığını belirtti. Ancak Dilmen'e göre, bu fazla güvenin şımarıklığa dönüşmediği sürece sorun değil.

RGalatasaray 3-10

Dilmen'den Mauro Icardi yorumu

Rıdvan Dilmen'e göre, Mauro Icardi takıma "Uyuyorsunuz beyler, ben sizi uyandırayım" dedi. Sahada gerçekleştirdiği hamlelerle bu ifadeyi kanıtladı. Özellikle orta sahaya gelerek topu aldı, pozisyonunu hazırladı ve golünü attı. Dilmen, bunun Icardi'nin Allah vergisi bir yeteneğe sahip olduğunu gösterdiğine işaret etti.

Galatasaray 4-8

Ancelotti açıkladı! Arda yine 11'de başlayacak Ancelotti açıkladı! Arda yine 11'de başlayacak

Galatasaray'ın oynadığı 90 dakikada böyle bir 5-10 dakikası var. Öyle etkili oluyor ki bir anda 5-6 olurdu maç.

Galatasaray 5-8

İlk yarıda çok dağınık bir Galatasaray vardı. Icardi, ikinci yarı takımı uyardı ve saha dizilişinde takımını yönlendirdi. saha içi liderliği de var.

Galatasaray 6-6

Mauro Icardi, Türk futbolunun gördüğü en büyük santrforlardan biri. Didier Drogba da buna dahil. Çok büyük bir yetenek.

Kaynak: HABER MERKEZİ