Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Alanyaspor'u mağlup etmesinin ardından Hakim Ziyech hakkında çarpıcı bir iddia ortaya attı. Ligde kalan müsabakalarla ilgili Ziyech için dikkat çekici yorumlar yapan Dilmen, şu çarpıcı noktalara dikkat çekti;

Dilmen Haber-10

Ntvspor'un haberine göre; Deneyimli yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup ettiği müsabakayı yorumladı. Dilmen, özellikle Hakim Ziyech'in performansını övdü.

Dilmen Haber-9

Yorumcular arasında yer alan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki averaja dikkat çekti ve "Maç 4-0'ken oyuncular memnun değildi. 'Farkı artırmalıyız' diyorlardı. Okan Buruk'un yaptığı değişiklikler çok etkiliydi." şeklinde konuştu.

Dilmen-6

Rıdvan Dilmen, maça ikinci yarıda dahil olan ve bir gol atan Hakim Ziyech'i değerlendirirken, "Ziyech kendisine yazık etmiş. Galatasaray için demiyorum. Galatasaray onun için bir şans. Değişik bir oyuncu." dedi.

Dilmen 2-2

Rıdvan Dilmen, Ziyech'in yaşadığı mental sorunlara dikkat çekerek, "Galatasaray sadece Ziyech'in yüzde 20'sinden yararlanıyor." şeklinde konuştu.

Alanyaspor İstanbulspor'u gole boğdu Alanyaspor İstanbulspor'u gole boğdu

Dilmen Haber-8

Ünlü yorumcu, Ziyech'in Galatasaray'ı tek başına şampiyon yapabilecek bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, "Nelsson'un profesyonellik anlayışının yarısı Ziyech'te olsa, Galatasaray'ı tek başına şampiyon yapar. Çok farklı bir oyuncu. Ne Tete ne de Zaha forma görür." şeklinde konuştu.

Dilmen-5

Rıdvan Dilmen, Hakim Ziyech'in ligde kalan 6 maçın tamamında ilk 11'de başlayacağına dair bir öngörüde bulunarak, "Unutma sözümü; Okan Buruk, Ziyech'i 6 maçta da ilk 11'de başlatacak." şeklinde konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ