Rize'nin Mermerdelen Mahallesi'nde yaşanan olay, bugün saat 15.45 sularında gerçekleşti. İki grup arasında daha önceden var olan anlaşmazlık nedeniyle sokak ortasında çıkan kavgada 3 kişi yaralandı ve 7 kişi gözaltına alındı.

Servis otoparkındaki yangında 15 araç küle döndü-İzle Servis otoparkındaki yangında 15 araç küle döndü-İzle

Rize Haber Içi 2

Taraflar arasındaki sözlü tartışma, hızla büyüyerek silahlı ve bıçaklı bir kavgaya dönüştü. Her iki grup da birbirlerine silah ve bıçakla saldırdı, sonuçta birkaç kişi yaralandı. Bu şiddet olayı sırasında devriyede olan polis ekipleri tarafları uyarmak için müdahale etti.

Rize Haber Içi

Polis ekipleri, tarafların silah kullanımına devam etmesi üzerine gerekli müdahaleyi yaparak olayı kontrol altına aldı. Çevrede bulunan vatandaşlar ise olayı 112 acile iletti. Gelen ambulanslarla yaralılar hasteneye kaldırıldı.

Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralılar H.Ç., B.Ö.K. ve T.Ç. ambulanslarla Rize Devlet Hastanesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hastanedeki tedavileri sürerken, olayla ilgili olarak 7 şahıs gözaltına alındı. Şu an olayla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.

Kaynak: İHA