Suudi Arabistan Süper Kupası yarı finalinde, Jorge Jesus'un yönetimindeki Al Hilal, Cristiano Ronaldo'nun forma giydiği Al Nassr'ı 2-1 mağlup ederek finale yükseldi.

Mücadelede Cristiano Ronaldo'nun kırmızı kart görmesi ve sonrasında hakeme yönelik yaptığı hareket tartışmaları beraberinde getirdi.

Suudi Arabistan Süper Kupası yarı finalinde Al Hilal ile Al Nassr karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadelede galip gelen taraf 2-1'lik skorla Al Hilal oldu. Ancak maçın en çok konuşulan olayı, Cristiano Ronaldo'nun kırmızı kart görmesiydi.

Jorge Jesus finali gördü

Jorge Jesus'un yönetimindeki Al Hilal, galibiyeti getiren golleri 61. dakikada Salim ed-Devseri ve 72. dakikada Malcom'un ayağından buldu. Rakip takım Al Nassr'ın tek golü ise 90+9. dakikada Sadio Mane'den geldi. Bu sonuçla birlikte Al Nassr, kupadan elenirken, Al Hilal ise finalde Al İttihad'ın rakibi oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başakşehir takımını soyunma odasında tebrik etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başakşehir takımını soyunma odasında tebrik etti

Öte yandan Al Hilal, tüm kulvarlarda üst üste 33. galibiyetini elde ederek peş peşe kazanma rekorunu geliştirdi.

Ronaldo'dan şok hareket

Maçın 86. dakikasında Al Nassr'da forma giyen Cristiano Ronaldo, kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Kırmızı kartın ardından oldukça sinirlenen Ronaldo, hakeme yumruğunu kaldırdı. Sahayı terk ederken hakeme karşı protesto gösterisi yaparak alkışladı ve tribünlere hakemi işaret etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ