Liverpool'da sezon sonunda Jürgen Klopp ile yolların ayrılacak fakat yeni teknik direktörün kim olacağı henüz netlik kazanmış değil.

Ntvspor'un haberine göre; Bayer Leverkusen Teknik Direktörü Xabi Alonso'nun takımda kalacağını açıklamasının ardından, Liverpool'un teknik direktör arayışında diğer adaylara yönelmesi bekleniyor.

Ruben Amorim iddialara yanıt verdi

Liverpool ile adı anılan Sporting Teknik Direktörü Ruben Amorim, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Amorim, şu anda takımda mutlu olduğunu ve odaklandığı şeyin bu sezon olduğunu belirtti. Sözleşmesinin devam ettiğini ve Sporting'de mutlu olduğunu vurgulayan Amorim, gelecek planlarına ilişkin net bir açıklama yapmadı.

Portekizli teknik direktör, açıklamasında "Şu anda Sporting'e odaklandım. Sporting'i çalıştırmaktan büyük bir gurur duyuyorum. Şampiyonluğa odaklandık. Sözleşmem var ve burada çok mutluyum. Sözleşmelerden daha önemli olan şey burada mutlu olmam." şeklinde konuştu.

Sporting lider durumda

Atalanta'ya elenerek UEFA Avrupa Ligi'ne veda eden Sporting, ligde 1 maçı eksik olmasına rağmen liderliğini sürdürüyor. Takım, topladığı 68 puanla bitime 7 hafta kala ilk sırada yer alıyor.

Ruben Amorim'in ekibi, Portekiz Kupası yarı final ikinci maçında Benfica'yla karşılaşacak. Sporting, ilk maçı 2-1 kazanıp avantajı elde etmişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ