Jandarma ekipleri, fren izleri ve aracın parçaları üzerinden çalışma yaparak kazaya karışan tır sürücüsünü yakaladı. Sürücü, kazanın ardından korkup olay yerinden kaçtığını ifade etti.

Konya'da trafikte başlayan tartışma cinayet bitti Konya'da trafikte başlayan tartışma cinayet bitti

Kaza, Bilecik-Sakarya D650 kara yolunda Pamukova ilçesi Turgutlu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir dinlenme tesisinde çalışan 73 yaşındaki İbrahim Demir, işine gitmek için yola çıktı. Ancak yolun karşısına geçmeye çalışırken bir tırın çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Kaza sonrası tır sürücüsü olay yerinden kaçarken, bir süre sonra yolun kenarında erkek cesedi bulan vatandaşlar, durumu yetkililere bildirdi.

Olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde İbrahim Demir'in hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma ekipleri, Demir'in ölümüne yol açan tırın fren izleri ve aracın parçalarını inceleyerek çalışma başlattı. Bu çalışmanın sonucunda, Demir'e çarpan 41 BM 225 plakalı tır ve sürücüsü M.B., Geyve Şerefiye Mahallesi'nde yolun kenarında durmuş şekilde yakalandı. Sürücü M.B., kazanın ardından korkup bölgeden kaçtığını ifade etti.

Olayla ilgili inceleme başlatılırken, İbrahim Demir'in cesedi Pamukova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: (İHA)