Olay, dün saat 16.30 sıralarında Kale Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle sözlü tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavgada taraflardan biri diğer gruba ekmek bıçağı ile saldırdı. Çevredekilerin müdahalesi ile ayrılan grup daha sonra adam toplayıp kavganın başladığı alana tekrar geldi.

POLİS MÜDAHALE ETTİ

Civardaki polis ekipleri, kavgaya karışan grupları fark ederek olay yerine geldi. Polisler, kimlik sorgusu yapmak istediği şahıslara karşı dirençle karşılaştı. Polislere mukavemet gösteren ve kavgaya karışan her 2 gruptan toplam 6 kişi gözaltına alındı. Kavgaya karışan taraflardan elinde kırık olan ve vücuduna yaralar bulunan 1 kişi ise olay yerine çağırılan ambulansla Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Uzmanlar uyarıyor: "Kar yağışı yetersiz, tedbir için herkese görev düşüyor" Uzmanlar uyarıyor: "Kar yağışı yetersiz, tedbir için herkese görev düşüyor"

KAVGA ANI KAMERADA

Yaşanan kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, tarafların birbirlerini yumrukladığı ve yerde tekmelediği anlar görülüyor. Kavganın şiddeti ve çevredeki vatandaşların panik hali dikkat çekiyor.

Kaynak: İHA