Samsun'da 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü tarafından motosiklete çarpılarak hayatını kaybeden 23 yaşındaki Sefa Şerif Efe'nin ailesi ve arkadaşları, Efe'ye çarpan sürücüye ev hapsi cezası verilmesine tepki göstererek, hukuki mücadelelerini sonuna kadar sürdüreceklerini söyledi.

Mevlide Efe'nin ailesi ve arkadaşları asil katılımda bulundu.

Aile ve arkadaşlar, Efe'ye ev hapsi cezası verilen sürücüye tepki göstererek, hukuki mücadelelerini sonuna kadar sürdüreceklerini söyledi.

Taksi plakası fiyatları tepe takla: Alanların zararı artıyor Taksi plakası fiyatları tepe takla: Alanların zararı artıyor

"Yavrum Toprak Altında, O İse Annesinin Yanında"

Anne Songül Maraşlı Efe, acısının büyük olduğunu ve oğlunun katilin ev hapsinde olmasına tepki gösterdi. Efe, "Ben Allah'ın adaletine havale ettim. Hukuki olarak mücadelemizi sonuna kadar devam ettireceğiz. İnşallah davayı kazanırsak içim belki biraz rahatlayacak. Sonuna kadar yavrumun davasının peşindeyiz" dedi.

"Benim Kardeşim Ölmedi, Öldürüldü"

Ağabey Can Efe ise kazayı cinayet olarak nitelendirdi. Efe, "Benim kardeşim ölmedi, öldürüldü. 17 yaşında ehliyetsiz bir sürücü tarafından öldürüldü. Biz bu işin peşini bırakmayacağız. Sesimizi duyuracağız. Gittiği yere kadar. Hak hukuka inanıyoruz, elimizden gelenin fazlasını yapacağız" diye konuştu.

"Adaletin Tecelli Etmesini Bekliyoruz"

Samsun Motosikletli Kuryeler Derneği Başkanı Aydın Artan da Efe'nin haksız yere hayatını kaybettiğini ve adaletin yerini bulmasını beklediklerini söyledi. Artan, "Biz sadece adaletin yerini bulmasını istiyoruz. Avukatımız ile birlikte bu davanın sürecini sonuna kadar yürüteceğiz ve her anlamda da Seda kardeşimizin ailesinin yanında yer alacağız" dedi.

Kaynak: İHA