Samsung, Google Chrome'a rakip olacak "Samsung Internet" uygulamasını masaüstü bilgisayarlarda kullanılacak uygulamasını kullanıma sundu.

Webtekno'nun haberine göre: Yıllar önce 2013'te ilk kez yayımlanan Samsung Internet, Chromium alt yapısını kullanarak, Google Chrome ve Microsoft Edge gibi tarayıcılarla benzer bir çalışma mantığına sahip. Bu hamle, Google Chrome'a yeni bir rakip sunarak tarayıcı seçeneklerini çeşitlendirmiş durumda.

Sıcaklarda cep telefonunuzu uzun süre şarjda bırakmayın Sıcaklarda cep telefonunuzu uzun süre şarjda bırakmayın

Sade bir tasarımla geldi

Samsung Internet'in masaüstü sürümü, genel tasarım itibarıyla Google Chrome'a benzerlik gösterse de, sade bir tasarım anlayışıyla dikkat çekiyor. Kullanıcıların karşısına çıkan bu sade tasarım, basit ve etkili bir kullanım deneyimi sunmayı hedefliyor.

Türkiye'de erişime açık değil!

Şu an için Samsung Internet'in masaüstü sürümünün Türkiye'de erişime açık olmadığı belirtiliyor. Ancak ilerleyen zamanlarda bu durumun değişmesi söz konusu.

Samsung Internet'in masaüstü sürümü, Microsoft Store üzerinden erişime açıldığında, kullanıcılar tarafından daha geniş bir kitleye ulaşarak tercih edilebilir olması bekleniyor.

Bu gelişmeyle birlikte tarayıcı pazarında çeşitlilik artarken, kullanıcılar farklı seçeneklere sahip olmuş olacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ