Kayıp ihbarı yapılmıştı

Olay, Sancaktepe Hilal Mahallesi Karşıyaka Caddesi’nde önceki gün akşam saatlerinde yaşandı. 7 yaşındaki Berat, 9 yaşındaki Baran ve 11 yaşındaki Batuhan Sağın kardeşler, evlerinden çıkarak sokakta oyun oynamaya başladı. Ancak bir süre sonra çocuklardan haber alamayan aileleri, polise kayıp başvurusunda bulundu. Polis ekipleri, çocukları bulmak için çalışma başlattı.

Beypazarı'nda tarihi evlerde yangın: 4 ev kullanılamaz hale geldi Beypazarı'nda tarihi evlerde yangın: 4 ev kullanılamaz hale geldi

Polis ekipleri, yaptıkları araştırmada çocukların Gülpembe Sokak’taki bir inşaata girdiklerini tespit etti. İnşaatın güvenlik görevlisinin de çocuk cesedi gördüğünü ihbar etmesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İnşaatın su dolu temelinde yapılan aramada 3 çocuğun cansız bedenine ulaşıldı. Çocukların ölüm nedeni henüz belirlenemedi.

Olay yerine gelen aileler, çocuklarının cesetleriyle karşılaşınca sinir krizi geçirdi. Aileleri sakinleştirmeye çalışan polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaptı. Çocukların cenazeleri, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma sürdürüyor.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)