Sokak ortasında önce eski ortağını sonra kendini vurdu Sokak ortasında önce eski ortağını sonra kendini vurdu

Sarıyer'deki bir okulda, iddiaya göre, öğrencisinin yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle uyardığı öğrencinin babası tarafından okulda şiddete maruz kalan bir öğretmenin yaşadığı olay kamuoyunun dikkatini çekti. Şiddet uygulayan veli, polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, saldırının güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüleri de gündeme bomba gibi düştü.

Sarıyer Prof. Ali Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu'nda yaşanan olayda, öğretmen Necla Ö. tarafından, okulda akran zorbalığı yapan bir öğrencinin uyarıldığı belirtiliyor.

Öğrencinin öğretmene yönelik tehdidi üzerine öğretmenin uyarıda bulunduğu ve öğrencinin babası Ali Ç.'yi okula çağırdığı belirtiliyor. Daha önce de okul öğretmenleri ve yöneticileriyle tartışma yaşadığı iddia edilen Ali Ç., okul koridorunda öğretmen Nazlı Ö.'ye yumruk atarak yaraladı. Öğretmen, aldığı darbe sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı ve iş göremezlik raporu verildiği öğrenildi.

Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlatırken, Ali Ç.'yi gözaltına aldı. Öğrencinin benzer nedenlerle ara dönemde bulunduğu okula nakledildiği iddia edilirken, öğretmenin darp edildiği anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kaynak: İHA