Sarıyer'de bulunan bir gece kulübünde gece saat 04.45 sularında çıkan bir tartışma, silahlı saldırıya dönüştü. İddiaya göre, gece kulübüne girmeye çalışan kişilerle mekan çalışanları arasında başlayan kavga, kısa sürede büyüdü. Mekandan dışarı çıkan kişiler, silahlarla geri dönerek mekanı taradı. Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri ile saldırganlar arasında çatışma yaşandı. Çatışmada 2 polis memuru ile 1 taksi şoförü ve 2 mekan çalışanı olmak üzere toplamda 5 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra hastaneye sevk edildi. Taksi şoförü H.I.'nın durumu ciddiyetini koruyor.

Çıkan çatışmada kullanılan silahların etkisiyle olay yerinde çok sayıda mermi izine rastlandı. Polis ekipleri, olay yerinde geniş çaplı incelemelerde bulunurken, bazı mermilerin çevredeki iş yerlerine de isabet ettiği belirlendi.

Saldırganlar, olay yerinden kaçarken polis ekipleri tarafından yakalanmaları için geniş çaplı bir arama operasyonu başlatıldı.

Kaynak: İHA