Roket Alarmı Sürpriz Oldu

Scholz, İsrail ziyaretinin ardından Mısır’a gitmek üzere Ben Gurion Havaalanı’na geldi. Scholz’un içinde bulunduğu uçak kalkış için hazırlanırken, havaalanında siren sesleri duyuldu. Bu sırada uçaktan tahliye edilen Scholz ve beraberindekiler, güvenli bir yere götürüldü. Uçakta bulunan diğer yolcular da havaalanında yere yatarak kendilerini korumaya çalıştı.

Hamas’tan Tel Aviv’e Roket Saldırısı

Siren seslerinin ardından Hamas, İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki Al Ahli Arab Hastanesi’ne düzenlediği hava saldırısına misilleme olarak Tel Aviv’e roket saldırısı gerçekleştirdiğini açıkladı. Hamas sözcüsü Fawzi Barhoum, “İsrail’in Gazze’deki hastane saldırısına karşılık olarak Tel Aviv’e roket fırlattık” dedi. İsrail ordusu ise Gazze’den atılan roketlerin bir kısmının Demir Kubbe sistemi tarafından etkisiz hale getirildiğini, bir kısmının ise boş arazilere düştüğünü bildirdi.

İsrail, BM Genel Kurulu'nun Filistin kararını reddetti İsrail, BM Genel Kurulu'nun Filistin kararını reddetti

İsrail Gazze’de yaptığı hastane katliamını kabul etmedi! ABD ise Pentagon mesajıyla kabul etti! İsrail Gazze’de yaptığı hastane katliamını kabul etmedi! ABD ise Pentagon mesajıyla kabul etti!

Kaynak: (İHA)