Türkiye'yi adeta şoka sokan ve ünlü futbolcuların isimlerinni karıştığı dolandırıcılık davasına devam ediliyor.

Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen Seçil Erzan ve 6 sanık üçüncü kez hâkim karşısında.

Duruşmaya çok sayıda avukat girdi

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşma bugün İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi salonunda yapılacak. Duruşma salonu önüne çok sayıda avukat geldi. Tutuksuz sanıklar Nazlı Can, Asiye Öztürk ile tanıklar Semih Kaya, Tanın Yılmaz ve Merve Yılmaz da adliyeye geldi. Arda Turan ve Emre Belözoğlu mazeret bildirerek duruşmaya katılmadı.

Dava pazartesi günü süren 13 saatlik duruşmanın ardından bugün ifadelerle sürüyor. Seçil Erzan üçüncü kez hâkim karşısında.

Yeniçağ gazetesinden Tolga Şahin'in haberine göre, Seçil Erzan'ın ifadeleri şöyle:

Parayı almadığımı ispatlayamıyorum

"Süleyman Aslan, Metin Taş, Turgay Cineri, Bozcada'ya hipotek koyan herkesin listesi... Semih Kaya, Merve Özer Yılmaz... Bu isimlere ait HTS kayıtlarının incelenmesini talep ediyorum. Çünkü parayı alıp almadığımı ispatlayamıyorum. HTS kayıtları incelesin... Canımın hiç bir kıymeti yok. Annemi bıraktım geldim. Kim ne aldığını söylesin her şey ortaya çıksın. Şubede çok işlem oluyordu. İlk fonu ben Semih Kaya'ya söyledim. -Bu mağduriyetin sebebi benim ama bu para bende değil. Ben Trabzonlu bir kadın olsaydım. Arkamda korumalar olsaydı böyle olmazdı. 7 Nisan'da zorla kağıt imzalattılar bana buna buna borcum var diye. Gerçek mağdurlar var. Emre'nin parasını aldım 10 kişiye dağıttım. Dediklerim ortaya çıkacak zaten. Kârını alanlar da oldu içlerinde. -Fazla alan herkesi tek tek söylemek zorundayım ki gerçek ortaya çıksın. Eksik söylediğim bir isim yok."

Kaynak: İHA