Ankara’da muhtarlık seçimi bıçaklı kavgaya döndü: 4’ü ağır 23 yaralı Ankara’da muhtarlık seçimi bıçaklı kavgaya döndü: 4’ü ağır 23 yaralı

Şehit annesi ile son konuşması

Şehidin yakınlarından alınan bilgiye göre, şehit Teğmen Emir, saldırıdan kısa bir süre önce annesi ile telefonda görüştü. Annesine “Anne seni çok seviyorum, Allah’a emanet ol” dediği öğrenilen şehit Teğmen Emir, annesinin “Sen de Allah’a emanet ol oğlum” cevabını aldıktan sonra telefonu kapattı.

Şehidin son görüntüleri ortaya çıktı

Şehit Teğmen Emir’in arkadaşlarına gönderdiği bir video sosyal medyada paylaşıldı. Videoda şehit, “Arkadaşlar ben geliyorum haberiniz olsun. Sıra bana gelirse söyleyin komutana yoldayım” diye esprili bir şekilde konuşuyor. Şehit Emir, 29 Kasım’da da sosyal medya hesabından “Yine ölmedim” diye yazmıştı. Şehidin bu paylaşımları sevenlerini yasa boğdu.

AW097153_07

Cenaze töreni yarın

Şehit Teğmen Emir’in cenazesi, yarın öğle namazını müteakip Ahmet Hamdi Aksesi Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Cebeci Şehitliği’nde toprağa verilecek. Cenaze törenine şehidin ailesi, yakınları, askeri ve sivil yetkililer ile vatandaşlar katılacak.

Kaynak: İHA